Vatsastapuhujat - Koskettava komedia vatsakriiseistä, rakkaudesta mahaan sekä inhimillisistä komplekseista - Komediateatteri

Vatsastapuhujat – Koskettava komedia vatsakriiseistä, rakkaudesta mahaan sekä inhimillisistä komplekseista

“Vatsa. Maha. Pötsi. Masu. Kupu. Massu. Röllykkä. Ja vatta.”
 
Rakkaalla ja raskaalla kehonosalla on monta nimeä. Kutsuttiin sitä millä tahansa, se ei muuta sitä faktaa, että vatsaan kohdistuu monenlaista kompleksia, häpeää ja noloutta – aivan turhaan. Vatsasta sekä sen toiminnasta puhuminen niin kavereiden kesken kuin työpaikan kahvihuoneissa on saanut käsittämättömät mittasuhteet ja omaansa tyytyväisiä on ihan liian vähän. Mutta miksi? Sitä lähdetään selvittämään ja antamaan vatsakomplekseille kyytiä. Vatsastapuhujat tarttuu inhimillisellä otteella mahakriiseihin, jännitysvatsoihin sekä kehorakkauteen. 

Mikä on sinun suhteesi vatsaasi? Millaisia iloja ja haasteita olet elänyt vatsasi kanssa? Mikä on sinun vatsasi tarina?  Nyt etsimme näitä tarinoita vatsaan liittyvistä kokemuksista, ajatuksista sekä tuntemuksista. Tarinasi tulee inspiroimaan uuden näytelmän syntyä eli tarinoita ei käytetä sellaisenaan. 

Vatsastapuhujat saa ensi-iltansa ystävänpäivänä 14.2.2024 Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä, Linnanmäellä. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Miika Muranen, joka valloittaa näyttämön yhdessä Kiti Kokkosen ja muiden eturivin valovoimaisten näyttelijöiden kanssa. 
 
Lähetä tarinasi 31.3.2023 mennessä Miikalle ja Kitille osoitteeseen vatsastapuhujat@suomenkomediateatteri.fi TAI postitse osoitteeseen Suomen Komediateatteri, Fredrikinkatu 40 A 2, 00100 Hki. Merkitse kuoreen tunnus
”VATSASTAPUHUJAT”. Käsittelemme tarinoita luottamuksellisesti, eikä kirjoittajan henkilöllisyyttä paljasteta. Työryhmä pidättää oikeuden käyttää ja muokata tarinoita tarpeiden mukaan.

Nyt myynnissä