Maailma on tehty meitä varten -musikaalin näyttelijät valittu! - Komediateatteri

Maailma on tehty meitä varten -musikaalin näyttelijät valittu!


Marika Huomolin

Alunperin Luumäeltä kotoisin oleva 32-vuotias näyttelijä ja laulaja. Marika on työskennellyt muun muassa Turun kaupunginteatterissa, Kotkan kaupunginteatterissa, Teatteri Imatrassa sekä Samppalinnan kesäteatterissa. Huomolin on valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun musiikki- ja draamainstituutin musiikkiteatterilinjalta vuonna 2015. Lisäksi hän on muusikko. Marika valmistui Kymen Konservatoriosta pop/jazz-laulajaksi vuonna 2011. Hän on opiskellut myös laulua Kööpenhaminassa Complete Vocal Instituutissa. Teatteritöidensä ohella Marika keikkailee freelance-laulajana.


Heljä Heikkinen

Heljä Heikkinen, 31, on helsinkiläinen näyttelijä ja musiikkiteatterin ammattilainen. Hän on näytellyt muun muassa Kouvolan teatterissa, Lahden ja Lappeenrannan kaupunginteattereissa sekä Aleksanterin teatterin tuotannoissa. Lisäksi hänen ääntään on voinut kuulla lukuisissa animaatiosarjoissa ja -elokuvissa, mm. Muumilaakson tarinoita (Niiskuneiti) sekä Angry Birds 2-elokuvassa (Silver).


Miiko Toiviainen

Helsinkiläinen 30-vuotias näyttelijä Miiko Toiviainen valmistui Teatterikorkeakoulusta keväällä 2018. Tällä hetkellä hän kiertää Suomea monologillaan Kepeä elämäni, ja esiintyy improvisaatioteatteri Stella Polariksessa. Toiviainen on näytellyt muun muassa Helsingin Kaupunginteatterissa, Samppalinnan Kesäteatterissa ja Teatteri Vanhassa Jukossa. Hänet on myös nähty XY-musikaalin pääroolissa Broadway-näyttelijöiden rinnalla New Yorkin NAMT-musikaalifestivaaleilla. Lisäksi Toiviainen on suorittanut musiikkiteatterin maisteritutkinnon Mountview Academy of Theatre Arts -korkeakoulussa Lontoossa, ja muusikon tutkinnon Lahden Musiikki- ja draamainstituutin musiikkiteatterilinjalla.


Kaisa Leppänen

Kaisa Leppänen, 36, on helsinkiläinen freelance-nayttelijä (TeM/Teatterikorkeakoulu 2009). Hän on työskennellyt Suomen teatterikentällä monipuolisesti ja näytellyt kymmenissä näytelmissä mm. Helsingin ja Lahden kaupunginteattereissa, Kansallisteatterissa ja Teatteri Jurkassa. Hän on tehnyt pääroolit mm. West Side Story ja Suruttomat-musikaaleissa, ja on sekä Teatteri Nirvanan että improvisaatioteatteri Riskiryhmän jäsen. Tv:stä hänet voi bongata mm. Pirjo-komediasarjan ykkös – ja kakkostuotantokausista. Kaisa on toiminut myös näyttelijänä ja esityskonseptin luojana Ilmastonmuutos Show&Dinner -teoksessa, joka saa ensi-iltansa Kom-teatterin aulanäyttämöllä 14.11.2019.


Jani Karvinen
Jani Karvinen, 44, on Kansallisteatteriin kiinnitetty näyttelijä. Hänet on nähty myös useissa elokuvissa kuten Joki ja Sooloilua sekä TV-sarjoissa kuten Salatut elämätRaja ja Ylen uutuussarja The Paradise. Hän on tuttu kasvo myös Naapurit-pelin arvontalähetyksistä sekä Lidlin TV-mainoksista. Muiden töiden ohella Karvinen on näytellyt kymmenessä kesäteatterissa ympäri Suomen, muun muassa Samppalinnassa, nauhoittanut äänikirjoja ja tehnyt äänirooleja lukuisiin tuotantoihin. Karvinen on kiertänyt maata rock-yhtyeensä kanssa. Koulutukseltaan hän on teatteritaiteen maisteri.


Tatu Sinisalo

Tatu Sinisalo Tatu Sinisalo, 27, on tunnettu hänen ensimmäisestä elokuvaroolistaan Toni Wirtasena elokuvassa Teit meistä kauniin. Hän näyttelee nuorta Kari Tapiota juuri ensi-iltansa saaneessa Olen suomalainen -elokuvassa. Lisäksi hän on tehnyt roolin Tuntematon sotilas ja Valmentaja -elokuvissa. Sinisaloa on nähty myös teatterin lavoilla produktioissa kuten Grease, Fame ja Aladdin (Aleksanterin teatteri), Suomen hauskin mies (Helsingin kaupunginteatteri) sekä Silmistä pois(Peacock). Tatu Sinisalo on valmistunut Nätyltä vuonna 2019 (TeM) ja näyttelemisen ohella hän tekee musiikkia Kasualisti bändin laulajana. Hänen erikoisalaansa ovat tanssi, laulu, kitaransoitto, akrobatia. Sinisalo näyttelee pahaa poikaa myös keväällä 2020 Elisa-viihteen Kalifornian Kommando -sarjassa.


Kia Laitakari

25-vuotias Rovaniemeltä kotoisin oleva, nykyisin tamperelaistunut musiikkiteatterin ammattilainen Kia “Kiki” Laitakari on näytellyt aikaisemmin mm. musikaaleissa Love Me Tender (Lahden Kaupunginteatteri), Spring Awakening (Tampereen Työväen Teatteri) sekä Nunnia ja konnia (Samppalinnan kesäteatteri). Kikin musiikkiopintojen pääaineena oli alunperin viulu, sittemmin hän on soittanut myös pianoa ja kontrabassoa. Ennen päätymistään Tampereelle hän on suorittanut musiikkiteatteridiplomin New Yorkissa. Kesäkuussa 2019 Kiki valmistui Tampereen Ammattikorkeakoulusta musiikkiteatterin opintosuunnalta. Musikaalitöiden ohella Kia keikkailee erilaisissa tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa, toimii kuoronjohtajana ja laulaa kuoroissa myös itse. Kuluvana syksynä hänet voi nähdä Tampereen Teatterin Notre Damen kellonsoittaja -musikaalin kamarikuoron riveissä.


Kaisla Ollila

Kaisla Ollila, 30, on nähty niin Tampereen Työväen Teatterin kuin Samppalinnan kesäteatterin näyttämöillä. Hän on opiskellut Lontoossa American Musical Theatre Academyssä ja valmistunut TAMKin musiikkiteatterin linjalta. Koulunkäynnin hän aloitti Ranskassa, joten muuttaminen, ulkomailla asuminen ja uusiin ihmisiin tutustuminen on hänelle tuttua puuhaa. Kaisla on soittanut viulua ja harppua. Hänet nähdään syyskuussa ensi-iltansa saaneen TTT:n Poikabändissä. Hän pitää komediasta, luonnosta ja stepistä.


Julius Martikainen

Julius Martikainen, 33, on kotoisin Helsingistä ja asuu tällä hetkellä Tampereella työskennellen Tampereen laulukoulussa sekä laulajana Tampereen teatterissa musikaalissa Notre Damen kellosoittaja (kuoro). Hän oli mukana myös puolitoista kautta pyörineessä Billy Elliot -musikaalissa (ensemble ja swing) Tampereen Työväen Teatterissa 2018-19. Martikainen on kouluttautunut sekä klassisen laulun että musiikkiteatterin ammattilaiseksi Tampereen ammattikorkeakoulussa opettajinaan mm. Hanna Hurskainen ja Petri Antikainen. Lisäksi hänellä on erikoisosaamista mm. Dramatic Combat Finland Ry:n näyttämötaistelu-, ooppera- sekä musikaalilaulukursseilta. Martikaisen roolitöihin kuuluvat mm. Vexi Salmi (Villit vuodet), Melchior (Spring Awakening), Isä (Joulun ihmemaa), Simeoni (Seitsemän veljestä), Buonafede (Kuun Maailma) sekä Nick Shadow (Hulttion tie). Hän on esiintynyt myös TV-sarjassa Uusi päivä (Niila), SKS:n lyhytelokuvassa Murder by the Book (Agentti) sekä Radio Novan ”Ylpeästi aikuinen” -mainoskampanjassa (Mikko).


Taneli Läykki

Ikaalisista kotoisin oleva, nykyisin helsinkiläistynyt 27-vuotias näyttelijä, kitaristi ja laulaja on nähty Idolsissa vuonna 2012 ja Voice of Finland -kaudella keväällä 2018. Näyttelijäkiinnityksiä hänellä on ollut muun muassa HKT:n Kirka-musikaalissa, Hämeenlinnan kaupunginteatterin Pikku prinssissä, Valkeakosken kaupunginteatterin Grease-musikaalissa, Teatteri Lahjattomien Jonkun on oltava Pan-produktiossa, Peacockissa Tampereen yhteiskoulun lukion Silmistä Pois-musikaalissa sekä Suomen Komediateatterin produktioissa Hevisaurus ”Mikä minusta tulee isona” ja Villiä hurjempi pohjola. Taneli Läykki on opiskellut musiikkiteatteria Suomen Teatteriopistolla ja erikoisalanaan hänellä on akrobatia sekä trikkaus.


Meeri Toivonen

Teatteriperheessä kasvanut Meeri Toivonen (FIA), 25, esitti pääroolia Oulun teatterin Peppi Pitkätossu -näytelmässä 2019. Toivonen muutti Ouluun syksyllä 2017, kun hän pääsi mukaan kaupunginteatterin My Fair Ladyyn. Myöhemmin hänet nähtiin Kari-Pekka Toivosen ohjaamassa Rakkautta-esityksessä, johon Meeri Toivonen teki myös koreografian. Toivonen on opiskellut teatteria kansanopistossa Joensuussa, tehnyt tanssinopettajan ja koreografin töitä. Nyt Meeri on palannut takaisin pääkaupunkiseudulle ja keikkailee ukulelen kanssa mm. Seniorisoppa® -esityksissä. Hän tekee myös vaatteisiin liittyviä videoita Youtubeen. Meeriä kiinnostaa vaatteiden vaikuttavuus kantajaansa sekä ekologiset päätökset.

Nyt myynnissä