TANHUPALLON OMA STÄND-UPI SHOW - Komediateatteri

TANHUPALLON OMA STÄND-UPI SHOW

Tanhupallon oma ständ-upi

Esitykset

Tanhupallon oma ständ-upi show

Osta lippuja

MOJ ARVATKAA MITÄ 💝🐛MEILON KARVAMDON KANS KOLME STÄND-UPI SHOWTA TEATERIS VAAN 24 EUROO JA 50 SENTTII!

Meilon karvamadon kansa oma STÄND-UPI show! Ojsin halunut et liput olisi ollu tosi halvat eli tuhat euroo, mutta ne onki sittem 24 euroa jasen päälle 50 sentti Karvamdolle. Enon rahat loppu ni tällä kesätöillä me eliminoitiin enon henkikohtaisen talousriisin! On vaan kolme shoWta ja me keksitään niin hauskat jutut varmaan että tulee pis housuun varmaa mutei se niin haittaa. Ukkiki tulee kattomaa vaikka sillä on altsaimerin tulehdus mut mummi ei voi tulla kun se ei jaksa ukkia.

Ständ-upi show on semmone et siinä niinkö seistään enemmän ku istutaan, mut yleisössä voi istua ja kannattaaki ku sielon tosi hienot penkit. Mun äiti sano et ei saa sit puhua siitä et sen uus poikaystävä on meidän naapuri. Naapurim Timppa on se äidin poikakaveri. Mut voidaan puhuu isin naisseikkailuista niin paljon ku vaan huvitutaan.

Karvamatoa jänittää eniten. Soli tänä kesänjä ekan kerran maisemajunas Lintsillä ja sit se tarttu hattaraan ja mä melkein söin sen. Mua ei jännitä kyl yhtään koska oon ollu jo ennenki telkaris! Ilosija mieliä kaikile!

TERVERTULOOOOO toivoo TANHULIHULI pallo ja karvamoneeen!

Kaikki järjeentyy!

Näinhän se on!

Tanhupallolla ja Karvamadolla on kolme ainutkertaista – noin puolen tunnin Stand-up showta, joissa Tanhupallo nousee legendaariselle Peacock-näyttämölle pohtien maailmaa ihanan omintakeisella tavallaan. Lavalle Tanhupallon kanssa nousee tietenkin vekkuli Karvamato, jolle aina vain sattuu ja tapahtuu sekä Tanhupallon uudet tuttavuudet, jotka hän on naapurustostaan pyytänyt esitykseen mukaan. Tässä esityksessä lavalla voi todellakin tapahtua ihan mitä vain, sillä Tanhupallo on tiettävästi yllätyksiä täynnä.
Lämpimästi tervetuloa Tanhupallon omaan ständ-upi showhun!

Näyttämöllä:
Tanhupallo
Karvamato
Ella Pyhältö
Pauliina Virta
Christian Riutta

Käsikirjoitus:
Olavi Tikka ja Kiti Kokkonen

Esitykset:
Su 1.12. klo 17:00
La 7.12 klo 17:00
La 14.12 klo 17:00

Ikäsuositus:
0-120 vuotta

Kesto:
Noin 30 minuuttia (riippuu vähän Tanhupallon mielentilasta)

Ovet avautuvat tunti ennen esityksen alkua.
Saapumisohjeet löydät täältä.

Tanhupallo-hahmon käyttö Yellow Film & TV:n luvalla


Saavutko kauempaa? Tässä sinulle loistava hotellitarjous aivan teatterin naapurista!

Koodilla tanhupallo saat nyt 15% alennus majoituksista The Folks Hotel Konepajalla 1.-15.12.24. Alennus koskee kaikkia huoneluokkia.Varaukset sivustolta Etusivu – Folks Hotels (https://folkshotels.fi/). Varaukset muutettavissa/peruttavissa maksutta saapumista edeltävään päivään klo 16 saakka.

Nyt myynnissä