Pykälän Spex 2021 – Joka leikkiin ryhtyy - Komediateatteri

Pykälän Spex 2021 – Joka leikkiin ryhtyy

Pykälän 24. Spex ”Joka leikkiin ryhtyy” on tiivistunnelmainen musikaali, joka vie katsojan pohtimaan sitä, mitä meistä jää jäljelle.

VIERAILU

Lipunmyynti alkaa 8.11.2021 klo 12.00

Osta lippuja

Entinen pääministeri. Kahden lapsen isä. Esikuva, joka on yksinhuoltajana noussut niin politiikan kuin yritysmaailman huipulle ja jonka hyväntekeväisyystyö hakee vertaistaan. Juhana Kaski on mies, jolla on kaikkea – myös salaisuus, joka voi osoittautua tuhoisaksi.

Nyt Juhana on löytänyt elämäänsä uuden kumppanin, ja pari on valmis sanomaan toisilleen “tahdon”. Valkoiset koristeet liehuvat kesätuulessa ja huuliharpun sävelmä sekoittuu linnunlauluun, kun joukko häävieraita kokoontuu syrjäiseen majataloon valmistautumaan juhlaan. Ilmassa on jännitystä, rakkautta ja odotusta. Mutta mikä Juhanan mieltä painaa? Entä minne majatalon avaimet ovat kadonneet?

Pykälän 24. Spex ”Joka leikkiin ryhtyy” on tiivistunnelmainen musikaali, joka vie katsojan pohtimaan sitä, mitä meistä jää jäljelle. Täysin oikkarivoimin toteutettu produktio valtaa Peacock-teatterin lavan 15.–18.12.2021. Luvassa on upeita musiikkikohtauksia, taidokasta tanssia, lennokasta improvisaatiota ja yllättäviä juonenkäänteitä. Tässä on show, jota et tahdo jättää väliin!

Nyt myynnissä