PRINSESSA PIKKIRIIKKI ja KESKIYÖN KUM(M)ITUS - Komediateatteri

PRINSESSA PIKKIRIIKKI ja KESKIYÖN KUM(M)ITUS

Esityskuva

Esitykset

Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön kum(m)itus saapuu Suomen Komediateatteriin 26.4.2024!

Osta lippuja


Täysin uusi esitys Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön kum(m)itus valloittaa Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämön 26.4.2024 alkaen, Linnamäellä!

Prinsessa Pikkiriikki on jo niin iso tyttö, että hän uskaltaa lähteä ystävänsä Pöjöläisen luokse yökylään. Tosin matka sinne ei suju ilman mutkia, mutta mutkathan on juuri parasta matkoissa. Paitsi silloin, kun matkan mutkassa odottaa yksi superilkimys eli Räkä-Eetu. Mutta onko Räkä-Eetu kuitenkaan se kaikista pelottavin, jonka Pikkiriikki kohtaa yökyläilynsä aikana?

Kuten kaikki lapset tietävät, kaikki kaameat kokoontuvat yöllä kaameilemaan. Aikuiset eivät niitä pelkää, sillä kaikki aikuisethan nukkuvat eikä nukkuessa mikään kaamea pelota. Mutta on yksi, jota jopa kaameatkin pelkäävät – nimittäin Keskiyön kummitus. Ja juuri sen Pikkiriikki ja Pöjöläinen kutsuvatkin vahingossa paikalle!

Prinsessa Pikkiriikki on esitys siitä, miten pelottavasta tulee vähemmän pelottava ja siitä, miten jokin pelottava saattaakin olla ihan vain pelokas. Se on myös esitys Hurmaavasta huvipuistosta, jonne jokainen haluaa mennä olipa hän sitten tyttö, poika tai kummitus. Ja siitä miten kaikilla meillä on yhteisiä unelmia ja kun niitä toteuttaa yhdessä, unohtaa pelätä.

Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön kum(m)itus saa ensi-iltansa Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä, Linnanmäellä 27.4.2024. Näyttämöllä hurmaavat näyttelijät Paavo Kerosuo, Ella Pyhältö, Markus Riuttu ja Anna-Leena Sipilä. Prinsessa Pikkiriikkinä nähdään Anna-Riikka Rajanen.

Koko perheen lastenteatteriesitys pohjautuu Hannele Lampelan Prinsessa Pikkiriikki -tarinoihin ja sen on dramatisoinut Lija Fischer, joka myös ohjaa teoksen.
Lue Lijan haastattelu täältä

Ohjaus ja dramatisointi: Lija Fischer
Alkuperäisteokset: Hannele Lampela
Kuvitus: Ninka Reittu
Lavastus: Veera-Maija Murtola
Maskeerauksen suunnittelu: Niko Sahlman
Pukusuunnittelu: Maikki Lehto
Äänisuunnittelu: Tapio Pennanen
Valosuunnittelu: Lauri Lundahl

Rooleissa:
Anna-Riikka Rajanen
Anna-Leena Sipilä
Ella Pyhältö
Markus Riuttu
Paavo Kerosuo

Esityksen kesto n. 50 min
Ikäsuositus 4+
Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämö, Linnanmäki
Ovet aukeavat tunti ennen esityksen alkua.

Esitysoikeuksia valvoo Agency North


Ryhmäliput ovat nyt myynnissä!

Ostamalla neljän hengen ryhmälipun koko perheen suosikkiesitykseen, hyödynnät tuntuvan hintaedun ja nautit esityksestä yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa edullisemmin!

Ryhmälippu: 24,75€ (min. 4 kpl.) +tilausmaksu
Liput yksittäin 29,50€ /kpl +tilausmaksut

Nyt myynnissä