PRINSESSA PIKKIRIIKKI ja KESKIYÖN KUM(M)ITUS - Komediateatteri

PRINSESSA PIKKIRIIKKI ja KESKIYÖN KUM(M)ITUS

Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön kum(m)itus

Esitykset

Täysin uusi Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön kum(m)itus nyt Suomen Komediateatterissa!

Osta lippuja

Katsojapalautetta:

“Mieleenpainuva esitys, jossa käsitellään hienosti lapsille tärkeitä aiheita, kuten kiusaamista sekä ystävyyttä. Esitys jaksaa naurattaa myös aikuisia.”
– Mari 34v

“Pidin siitä, kun lopussa kaikki olivat kavereita.”
– Lukas 7v

“Ei Keskiyön kumitus ollut oikeasti edes pelottava!”
– Viola 6v

“Mielestäni esitys oli viihdyttävä, hauska, jännittävä ja monen ikäisille sopiva. Antaisin tälle kyllä 10 pistettä ja papukaijamerkin.”
– Anton 8v

Prinsessa Pikkiriikki on jo niin iso tyttö, että hän uskaltaa lähteä ystävänsä Pöjöläisen luokse yökylään. Tosin matka sinne ei suju ilman mutkia, mutta mutkathan on juuri parasta matkoissa. Paitsi silloin, kun matkan mutkassa odottaa yksi superilkimys eli Räkä-Eetu. Mutta onko Räkä-Eetu kuitenkaan se kaikista pelottavin, jonka Pikkiriikki kohtaa yökyläilynsä aikana?

Kuten kaikki lapset tietävät, kaikki kaameat kokoontuvat yöllä kaameilemaan. Aikuiset eivät niitä pelkää, sillä kaikki aikuisethan nukkuvat eikä nukkuessa mikään kaamea pelota. Mutta on yksi, jota jopa kaameatkin pelkäävät – nimittäin Keskiyön kummitus. Ja juuri sen Pikkiriikki ja Pöjöläinen kutsuvatkin vahingossa paikalle!

Prinsessa Pikkiriikki on esitys siitä, miten pelottavasta tulee vähemmän pelottava ja siitä, miten jokin pelottava saattaakin olla ihan vain pelokas. Se on myös esitys Hurmaavasta huvipuistosta, jonne jokainen haluaa mennä olipa hän sitten tyttö, poika tai kummitus. Ja siitä miten kaikilla meillä on yhteisiä unelmia ja kun niitä toteuttaa yhdessä, unohtaa pelätä. Esityksessä käsitellään turvallisesti myös muita lapsille tärkeitä aiheita, kuten ystävyyttä, kiusaamista sekä mielikuvituksellisuutta.

Prinsessa Pikkiriikki ja Keskiyön kum(m)itus sai ensi-iltansa Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämöllä, Linnanmäellä 27.4.2024. Näyttämöllä hurmaavat näyttelijät Paavo Kerosuo, Ella Pyhältö, Markus Riuttu ja Anna-Leena Sipilä. Prinsessa Pikkiriikkinä nähdään Anna-Riikka Rajanen.

Koko perheen lastenteatteriesitys pohjautuu Hannele Lampelan Prinsessa Pikkiriikki -tarinoihin ja sen on dramatisoinut Lija Fischer, joka myös ohjaa teoksen.
Lue Lijan haastattelu täältä

Ohjaus ja dramatisointi: Lija Fischer
Alkuperäisteokset: Hannele Lampela
Kuvitus: Ninka Reittu
Lavastus: Veera-Maija Murtola
Maskeerauksen suunnittelu: Niko Sahlman
Pukusuunnittelu: Maikki Lehto
Äänisuunnittelu: Tapio Pennanen
Valosuunnittelu: Lauri Lundahl

Rooleissa:
Anna-Riikka Rajanen
Anna-Leena Sipilä
Ella Pyhältö
Markus Riuttu
Paavo Kerosuo

Esityksen kesto n. 1h
Ikäsuositus 4+
Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämö, Linnanmäki
Ovet aukeavat tunti ennen esityksen alkua.

Esitysoikeuksia valvoo Agency North


Ryhmäliput ovat nyt myynnissä!

Ostamalla neljän hengen ryhmälipun koko perheen suosikkiesitykseen, hyödynnät tuntuvan hintaedun ja nautit esityksestä yhdessä tärkeimpien ihmisten kanssa edullisemmin!

Ryhmälippu: 24,75€ (min. 4 kpl.) +tilausmaksu
Liput yksittäin 29,50€ /kpl +tilausmaksut

Yli 20 hengen ryhmä?
Mikäli ryhmäsi koko on vähintään 20 henkeä, ota yhteys teatteri@suomenkomediateatteri.fi -osoitteeseen ja laskemme sinulle ryhmäkohtaisen hinnan.


Miltä kuulostaisi teatterielämys hotelliyöllä?

Suomen Komediateatteri sekä Folks Hotel Konepaja yhdessä tarjoavat laadukkaan hotellipaketin Pikkiriikin esityksiin, jotta teatteriin voi saapua myös kauempaa. Paketti sisältää liput esitykseen, sekä majoituksen The Folks Hotel Konepajalla – vain 5 minuutin kävelymatkan päässä teatterilta.

Halutessasi voit lisätä pakettiin lisäpalveluita, kuten aamiaisen hotellin kivijalassa sijaitsevassa Albina ravintolassa.

Nyt myynnissä