Juhlakunnossa!

Revyy ja töttöröö jo 26 vuotta! Suomen komediateatterin Juhlakunnossa! -revyy saa ensi-iltansa Linnanmäen Peacockissa 29.10.2021.

Rooleissa:
Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Antti Tuomas Heikkinen, Antti Lang ja Tatu Siivonen

Musiikki:
Katja Lappi orkestereineen

Ohjaus:
Olka Horila

Osta lippuja

Suomen Komediateatterin Juhlakunnossa! revyy saa ensi-iltansa 29.10.2021. Yli kymmenhenkinen ensemble valloittaa näyttämön riemastuttavilla sketseillä sekä näyttävillä musiikki- ja tanssinumeroilla.

Taiteellinen työryhmä koostuu komediallisen sisällön taitajista ja pitkän linjan viihdyttäjistä, joita luotsaa ohjaaja Olka Horila.

”26 vuotta sitten komedian konkarit perustivat tämän teatterin. Ruuvasivat katsomoon penkkejä ja maalasivat seiniä. Siitä asti Suomen Komediateatterissa on asunut nauru ja nauramisellahan on tutkitusti emotionaalinen ja fyysinen terveyshyöty. On kunnia viettää teatterin 26 vuotisjuhlaa ja nyt jos joskus – tarvitsemme komediallista sisältöä ja yhteisöllistä livekokemusta. En malttaisi odottaa, että päästään taas nauramaan yhdessä!“, Suomen Komediateatterin taiteellinen johtaja Kiti Kokkonen iloitsee.

Katso Juhlakunnossa! -revyyn video


Juhlakunnossa! revyyn vastaavina käsikirjoittajina toimivat Niina Lahtinen ja Kiti Kokkonen sekä salainen Kabinettiryhmä. Riemukkaasta musiikista vastaa näyttämölläkin yllättäviä instrumentteja soittava kapellimestari Katja Lappi. Lappi on sovittanut musiikin viisihenkiselle liveorkesterille. Juhlateemasta vaikutteita saanut koreografia on Marko Keräsen, koko näyttämön eloon herättävä lavastus Oskari Löytösen ja humoristisesti erilaisia karikatyyreja kuvaava pukusuunnittelu on Maria-Helena Lehdon ja oivallinen maskeerauksen suunnittelu Pirjo Leinon käsialaa. Näyttämön tähdet ovat mm. Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Antti Tuomas Heikkinen, Antti Lang ja Tatu Siivonen.  

“Tässä on vierähtänyt reilu vuosi ihmisen ja yhteiskunnan sielunliikkeitä tarkkaillessa. Käsikirjoitus on täynnä kiteytettyjä havaintoja ympäröivästä maailmasta. On hienoa päästä luomaan ihmisille elämyksiä. Toivon, että revyyn jälkeen askel nousee katsomosta lähtiessä keveämmin.” Ohjaaja Olka Horila toteaa.

Rooleissa:
Kiti Kokkonen, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Antti Tuomas Heikkinen, Antti Lang ja Tatu Siivonen

Musiikki:
Katja Lappi orkestereineen

Ohjaus:
Olka Horila

Nyt myynnissä