ILTA PILALLA -revyy - Komediateatteri

ILTA PILALLA -revyy

Suomen Komediateatterin huikea syyskauden revyy palaa tänä vuonna hauskempana ja suurempana kuin koskaan.

Suomen Komediateatteri ylpeänä esittää: Ilta Pilalla Revyy
Ensi-ilta 26.10.2023 klo 19, Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämö, Linnanmäki.

Esitykset 25.10-31.12.2023

Osta lippuja

Suomen Komediateatterin huikea syyskauden revyy palaa tänä vuonna hauskempana ja suurempana kuin koskaan, kun näyttämön valloittavat yhdeksänhenkinen tähtikaarti ja Katja Lapin genreiloittelua rakastava live-orkesteri, joka on saanut jopa oman tähden Hesarin kriitikolta. Ilta pilalla -revyyn ohjaaja Olka Horila pohtii, miksi parisuhteet, perhesuhteet ja poliittiset suhteet kriisiytyvät, vaikka suurin kaikista on rakkaus.

Massiiviselle Peacock-näyttämölle on luotu henkeäsalpaavat puitteet, joista rakentuu pinkki rakkauskupla. Esiintyjien fyysiset kyvyt venytetään äärimmilleen Marko Keräsen upeissa koreografioissa. Revyy potkaistaan käyntiin suomalaisen politiikan supervuonna. Takana on juuri ratkenneet eduskuntavaalit ja eri puolueiden presidenttiehdokkaat on julkistettu. Tuleeko poliittisesta kentästä epäkiinnostava, jos puolueet ovatkin liian samaa mieltä? Salainen kabinettiryhmä on kynät sauhuten napannut esitykseen naurettavimmat havainnot tämän päivän ihmissuhteista. Ilta pilalla tarjoaa yhteiskunnallisia havaintoja ympäröivästä maailmasta.

Ota riski – rakastu revyyseen.

Taiteiden yönä 17.8.2023 klo 19.00 on tarjolla harvinaista herkkua, kun työryhmä järjestää avoimen lukuharjoituksen Peacock-näyttämöllä. Silloin näyttelijät lukevat ensimmäistä kertaa sketsejä ja paikalla oleva yleisö pääsee vaikuttamaan siihen, mitkä tekstit lopulta päätyvät esitykseen. Avoin lukuharjoitus kestää noin tunnin ja on yleisölle maksuton. Sisäänpääsyyn oikeuttavan maksuttoman lipun voi varata vain Lippupisteen verkkokaupasta.

Ilta pilalla -revyyn näytäntökausi huipentuu perinteisiin uuden vuoden esityksiin 31.12. Uusi vuosi pilalla -paketteihin sisältyvät päivä- tai iltanäytös, herkulliset buffetruokailut Caruzellossa sekä jatkot Peacock-näyttämön lämpiössä. Uuteen vuoteen juhlijat siivittää huikea bilebändi. Paketit myynnissä Lippupisteellä.

Käsikirjoitus Salainen kabinettiryhmä
Ohjaus Olka Horila
Musiikki Katja Lappi
Koreografia Marko Keränen
Pukusuunnittelu Maikki Lehto
Maskeerauksen suunnittelu Niko Sahlman
Lavastussuunnittelu Oskari Löytönen
Valosuunnittelu Janne Teivainen
Äänisuunnittelu Tapio Pennanen
Näyttämöllä Ria Kataja, Kiti Kokkonen, Ushma Olava, Anniina Koivuniemi, Teemu Aromaa, Petrus Kähkönen, Petja Lähde, Tatu Siivonen, Aleksi Seppänen

Esityksen kesto
2 h sisältäen väliajan

Suositusikäraja
12 vuotta

Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämö
Linnanmäellä, Tivolikuja 1, Helsinki

Liput
alk. 69 € + tilausmaksut (alk. 1,50 € www.lippu.fi)

Nyt myynnissä