Hevisaurus - Vapun räyhäisin keikka! - Komediateatteri

Hevisaurus – Vapun räyhäisin keikka!

Vierailu

RÄYH! Vapun räyhäisin keikka on täällä!

Osta lippuja

Luvassa on jälleen ryminää ja ryskettä, kun koko perhettä viihdyttävä jurahevishow valtaa Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämön, vapunaattona 30.4.2024 klo 18! Tunnin mittaisen keikan aikana yleisönsä jurakautisen hevimusiikin pariin johdattaa kaikki tutut ystävämme: Komppi Momppi, Riffi Raffi, Milli Pilli, Muffi Puffi, sekä tietysti itse Herra Hevisaurus. Vauhdikkaan shown aikana kuullaan kaikki tutut kappaleet, eikä katsomossakaan tarvitse vain istua!

Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa vapun vietto, kuin tulla juhlistamaan sitä yhdessä huikean Hevisauruksen kanssa? Valmistaudu siis kevään räyhäisimpään keikkaan ja osta liput ajoissa, sillä tämä esitys ei jätä juroimpiakaan tallaajia kylmäksi!

Aika: 30.4.2024 klo 18
Kesto n. 1 tunti
Liput: alkaen 27€ (+ tilausmaksu 1,50€/tilaus)
Osoite: Suomen Komediateatterin Peacock-näyttämö. Tivolikuja 1, Helsinki
HUOM: Ovet aukeavat tunti ennen esitystä. Esityksen äänitasoa on laskettu lapsiyleisölle sopivammaksi. Huomioithan kuitenkin kuulon suojauksesta tarpeen mukaan.


RÄYH! Tässä tulee Hevisaurus!

Neljän dinosauruksen ja lohikäärmeen muodostama koko perheen suosikkiyhtye Hevisaurus syntyi vuonna 2009 ajatuksesta tehdä laadukasta hevimusiikkia lapsille ja lapsenmielisille. Räyhäkäs juraheviyhtye on julkaissut kahdeksan studioalbumia ja palkittu kaksi kertaa parhaan lastenmusiikkilevyn Emmalla. Kolme kahdeksasta Hevisauruksen albumeista on yltänyt kultarajoille, kaksi myynyt platinaa ja vuoden 2009 Jurahevin kuninkaat –esikoisalbumi myi jo ensimmäisenä vuotenaan tuplaplatinaa.

Hevisaurukset ovat herättäneet mielenkiintoa myös Yhdysvalloissa ja muualla maailmalla. Muun muassa Argentiinassa soittava yhtye Hevisaurios sai palkinnon parhaasta lasten levystä Gardel Music Awardissa vuonna 2013. Hevisauruksesta onkin hyvää vauhtia kasvamassa kansainvälinen ilmiö, eikä saurusten hevihuuto jää pian keneltäkään kuulematta!

Kuvassa Herra Hevisaurus

Herra Hevisaurus
Polveutuu Tyrannosaurus Rexistä, hirmuliskojen kuninkaasta On kuitenkin paljon paljon lempeämpi luonteeltaan kuin esi-isänsä. Tarvittaessa osaa olla kumminkin jämäkkä bändiliideri ja pitää muut aisoissa.

Kuvassa Riffi Raffi

Riffi Raffi
Ei itse asiassa polveudukkaan dinosauruksista, vaan lohikäärmeestä. Tämä sympaattinen kitarasankarimme on bändin hiljaisin ja rauhallisin hahmo. Hän puhuu vain jos on ihan tärkeätä sanottavaa. Silloin yleensä kaikki muut kuuntelevat. Osaa tarvittaessa vielä puhaltaa tultakin, vaikka usein tulen sijasta tuleekin vain savua sieraimista.

Kuvassa Milli Pilli

Milli Pilli
Polveutuu Triceratops- eli ns. kolmisarvisista hirmuliskoista. Bändin ainoa tyttö on hymyilevä, aina iloinen ja valloittava tapaus, joka pitää muutkin iloisena hyvällä tuulellaan.

Kuvassa Muffi Puffi

Muffi Puffi
Polveutuu Stegosauruksesta eli kattoliskosta. Bassotaituri vailla vertaa. Vaikka Muffi Puffi välillä onkin vähän hassu (niin, eikös se ole basisteille ihan ominaista) on hän kuitenkin erittäin sympaattinen ja  valloittava hahmo. Keikkalavoilla hän on kuin kala vedessä,  ja joskus se jopa luulee olevansa kala vedessä.

Kuvassa Komppi Momppi

Komppi Momppi
Polveutuu Apatosauruksesta, tunnettu myös nimellä  ”Jymylisko”. Tämä paksua Tampereen murretta puhuva rumpali on bändin huuliveikko. Ei oikeastaan koskaan osaa olla hiljaa, vaikka se joskus olisi tarpeenkin. Oli tarina mikä hyvänsä, niin Komppi Momppi tietää aina aiheesta jotakin.

Etusivulle

Nyt myynnissä