MORTIFIED FINLAND

-ENTISET TEINIT NÄYTTÄMÖLLÄ

Perjantaina 6.10.2017 entiset teinit valloittavat Kanneltalon! Suomen Komediateatteri on tuonut yksinoikeudella superilmiöksi kasvaneet Mortified illat Suomeen. Ratkiriemukkaan illan aikana kuulemme aikuiseksi kasvaneiden, entisten teinien hauskimpia merkintöjä ajalta, jolloin tunteet olivat äärimillään. Oliko sinunkin elämäsi suurin juttu se, kun joku poika katsoi koulun käytävällä? Fanititko Elvistä tai veditkö röökiä opettajainhuoneen vessassa? Nauhoititko Kauniita ja Rohkeita tai olitko Tappara-fani? Ei se mitään, mekin oltiin. Tervetuloa jakamaan kollektiivisesti häpeää. Me kaikki olemme olleet teinejä ja selvinneet siitä!

Mortified Finland on osa Eurooppaan levinnyttä Mortified-ilmiötä. Mortified-klubeja järjestetään Yhdysvaltojen lisäksi mm. Pariisissa, Amsterdamissa, Lontoossa ja Ruotsissa. 

Sisällöntuottajat Annika Grahn, Kiti Kokkonen ja  Tommi Kotkamaa
Creator, Executive Producer of Mortified Media David Nadelberg
Executive Producer of Mortified Media Neil Katcher
Organizing Producer of Chapter in Finland Suomen Komediateatteri

ESITYSPAIKKA  Kanneltalo, Klaneettitie 5, Helsinki

Liput 20 €


TULE MUKAAN! 
Oletko ollut nuorena nolo? Onko siitä todisteita? Päiväkirjoja, rakkauskirjeitä, runoja, sanoituksia? Rakastitko toivottamasti, ihmettelitkö ilmiöitä? Inhositko sisaruksiasi, vanhempia tai opettajia? Tallensitko ajatuksiasi ja elämääsi? Jos nyökyttelit olet etsimämme henkilö. 
Jos matkaat lapsuudenkotiisi, kaivele kellarin ja varastojen aarreaittoja. Häpeä ja hae mukaan! 
Ilmoittautua voit osoitteessa: teatteri@suomenkomediateatteri.fi


VIDEOT