HEVISAURUS - Mikä minusta tulee isona?

Jurahevimusikaali Mikä minusta tulee isona? valloittaa Linnanmäen Peacock-teatterin syyskuussa, kun Hevisaurukset ja heidän ystävänsä tempautuvat mukaan ainutlaatuiseen seikkailuun. 

Ukulipöllö on opettajana Velhonvuoren koulussa. Hevisauruksilla ja muilla Velhonvuoren oppilailla menee komppi täysin sekaisin, kun yhtenä päivänä Ukulipöllö aloittaa oppitunnin kirjoittamalla liitutaululle kysymyksen: MIKÄ MINUSTA TULEE ISONA? Luokassa alkaa älytön älämölö ja pohdinta. Koko Hevisaurus bändi hermostuu, koska hehän ovat muusikoita, sehän on jo ammatti. Vai onko? Haluaisiko Herra Hevisaurus sittenkin apuunsyöksyjäksi? Leppäkerttu siilien piikkienlaskijaksi ja Milli Pilli hyväksi Ystäväksi, tai ehkä sittenkin poliisikoirien silittäjäksi? Jääkarhu haluaisi insinööriäidiksi. Mitä jos Riffi Raffista tulisi pääsiäismunien testimaistaja? Komppi Mompista urheilun kannattaja? Apina miettii, että onko postinkantajia olemassa vielä vuonna 2047? Se on kuitenkin varmaa, että Muffi Puffi haluaa isona koko maailman pelastajaksi!

Matkan aikana he oppivat toisistaan ja itsestään merkittäviä asioita. Kun uskoo itseensä, eikä luovuta - mikä tahansa on mahdollista!

Musikaalin teemoja ovat oppimisen tärkeys, se että tekee jotakin hyödyllistä ja auttaa muita; perhettä, ystäviä ja yhteiskuntaa. Haluaisimme rohkaista kaikkia uteliaisuuteen ja rohkeuteen. Pitkäjänteisyyteen ja kaikenlaisen tekemisen arvostamiseen. Löydetään se mitä halutaan tehdä ja tehdään onnellisesti sitä!

Ensi-ilta 7.9.2017

Näytökset ajalla 6.9.-29.10.2017.

Linnanmäen Peacock-teatteri
Tivolikuja 2, Helsinki.

Käsikirjoitus Kiti Kokkonen ja Olavi Tikka

Ohjaus ja koreografia Jari Saarelainen

Näyttämöllä Herra Hevisaurus, Milli Pilli, Komppi Momppi, Riffi Raffi ja Muffi Puffi sekä Jennie Storbacka, Laura Allonen, Karoliina Kauhanen, Taneli Läykki ja Dareia Qvintus-Laiho.

 

Liput

28€ Osta liput tästä!

 

PIIRRÄ KIINALAINEN IHMEPÄHKINÄ TAI PÄHKINÄN IDÄTIN JA VOITA 30 LIPPUA HEVISAURUS-MUSIKAALIIN!

Musikaalissa Hevisaurukset ja heidän ystävänsä tempautuvat mukaan hauskaan, ainutlaatuiseen ja jännittävään seikkailuun. Matkan aikana he oppivat toisistaan ja itsestään merkittäviä asioita. Kun uskoo itseensä, eikä luovuta - mikä tahansa on mahdollista!

AUTA MUFFI PUFFIA PIIRTÄMÄLLÄ!

Pyydämme Muffi Puffin unelman toteuttamiseksi apua 0-8 vuotiailta lapsilta. Päiväkodeilta ja kouluilta sekä yksittäisiltä taitelijoilta. Hauskimmalla Kiinalainen ihmepähkinä piirustuksella ja kekseliäimmällä pähkinän idättimen rakennuspiirustuksella voittaa 30 lippua Hevisaurus musikaaliin. Molempien taideteosten pohjalta toteutetaan myös rekvisiittaelementit näyttämölle.

Fanfaareja kaikille! Kiitos osallistumisestanne! Saimme määräaikaan mennessä aivan ihania piirustuksia ympäri Suomen. Kiinalainen ihmepähkinä -kategorian voitti Nella Kirkkonummelta ja Pähkinän idättimen rakennuspiirros -kategorian voitti Miro Vaasasta. Kaikki työt tulevat esiin Peacock-teatterin aulaan. Nähdään syksyllä. RÄYH!